De VOGEL'S THIN 445 WHITE 26-55'' is niet meer beschikbaar!

ALTERNATIEF

Bekijk alle tv-beugels
Bekijk alle tv-beugels

Ontdek al onze tv-beugels en kies je muurbeugel tv uit 51 toestellen.

ALTERNATIEF

Hulp nodig? Vraag advies aan onze specialisten
Hulp nodig? Vraag advies aan onze specialisten

Vul je gegevens in en onze experten bellen je op om je te helpen de juiste keuze te maken.

VOGEL'S THIN 445 WHITE 26-55''

VOGEL'S THIN 445 WHITE 26-55''

Dit product is niet meer beschikbaar!

Technische specificaties over de VOGEL'S THIN 445 WHITE 26-55''

Algemeen

Type Muurbevestiging
Omschrijving Oriënteerbare muursteun voor schermen 26 tot 55 inch
Kantelbaar 20 °
Minimaal schermformaat 26 "
Maximaal schermformaat 55 "
Minimum VESA-standaard 100 x 100
Maximale VESA-standaard 400 x 400
Maximale draaihoek 180 °
Maximum draaggewicht 18 kg

Vanden Borre-code 8479569

Reviews voor het product VOGEL'S THIN 445 WHITE 26-55''

4,8

4,8 op 5 | 33 Reviews

Design

4,8 op 5

Performance

4,8 op 5

Zeer fraaie, degelijke en praktische tv-beugel
5,0
mvgeffen 28/03/23
Op zoek naar een draai- én kantel-bare tv-beugel voor mijn 48" OLED tv op dit exemplaar van Vogels gekomen. Prachtig mooie beugel, bijna zonde dat het scherm hem aan het het oog ontrekt. ;-). Met alle meegeleverde documentatie en materialen (inc. een kleine waterpas!) zijn ophangen en montage eenvoudig te doen, gewoon even de tijd voor nemen. Resultaat: een fraaie, praktische en zeer degelijk aanvoelende ophanging. Zelfs met de zware soundbar en bevestiging daarvan aan het scherm geeft de beugel geen enkele speling en blijft deze degelijk aanvoelen. Aanrader!
Uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding
4,0
Slash 22/01/22
Onlangs gekocht en zeer tevreden. Het is deels een bouwpakket maar de ingewikkelde delen, zoals de draaiarm, wordt compleet aangeleverd. Monteren is niet ingewikkeld door de handleiding en de filmpjes. Wel even goed nadenken en meten. De digitale hulp voor het aftekenen heb ik niet gebruikt, ook ivm afwijkende keuze die ik heb gemaakt (zie tip). Alleen de optionele verlenging van de beugels die aan de TV moeten vindt ik lastig (leek mij geen sterke verbinding) maar die heb ik ook niet gebruikt. Snoeren kunnen mooi worden weggewerkt, de TV hangt dicht op de muur, draaien en uittrekken werkt gemakkelijk. Ik heb er zelf nog een gootje bijgekocht om de kabels richting plint ook weg te werken. Kortom; prima product en vergeleken met sommige andere producten ook niet duur. Tip; Let op waar de speakers van je TV zitten (als je geen soundbar o.d. gebruikt). Bij mij midden achter, daar komt precies ook de beugel. Die zit dan precies voor de speaker. Ik heb hem iets excentrisch gemonteerd, werkt ook maar dan moet je goed bekijken waar je de beugel op de muur monteert. Dat wijkt dan iets af van de standaard.
Thin 550 top beugel
5,0
Roald 14/12/21
Ik heb deze gekocht voor een 65" Philips TV met ambilight. De omschrijving om deze op te hangen is prima. De app werkte ook goed om een hoogte te kunnen bepalen hoewel dit toch ook wel een persoonlijk gevoel is op welke hoogte het fijnste kijkt. Het horizontaal goed hangen is nog wel een dingetje zeker als je de beugel volledig uit trekt om hem in diverse standen mooi horizontaal te plaatsen hoewel dat met twee schroeven prima gaat. Maar de TV hangt en als wij nu op afstand op de bank zitten lijkt het wel of de TV zweeft voor de muur en dan met het ambilight geeft dit een super mooi gezicht. Ik vindt hem geweldig. makkelijk in en uit te trekken ook
Super beugel
5,0
JaapMargo 12/08/21
Deze beugel recentelijk in gebruik genomen en past perfect voor mijn LG OLED, wijd bereik als de beugel helemaal uitgeklapt is. Voelt degelijk aan en installatie was vrij eenvoudig.
Thin 545 Draaibare tv-beugel - Flexibel en mooi
5,0
StephBec 15/05/21
Ik heb de Thin 545 ondertussen een maand in gebruik en zou niet meer zonder kunnen. Het is heel makkelijk de TV nu in de beste hoek te draaien afhankelijk van waar je zit in de living. De beugel draait heel gemakkelijk en hangt stevig en dicht tegen de muur. Een aanrader!