De PHILIPS L´OR BARISTA LM8018/90 Milk Black is niet meer beschikbaar!

ALTERNATIEF

Bekijk alle capsule-/padmachines - nespresso - senseo - dolce gusto
Bekijk alle capsule-/padmachines - nespresso - senseo - dolce gusto

Ontdek al onze capsule-/padmachines - nespresso - senseo - dolce gusto en kies je capsule- / padmachine uit 91 toestellen.

ALTERNATIEF

Hulp nodig? Vraag advies aan onze specialisten
Hulp nodig? Vraag advies aan onze specialisten

Vul je gegevens in en onze experten bellen je op om je te helpen de juiste keuze te maken.

PHILIPS L´OR BARISTA LM8018/90 Milk Black

PHILIPS L´OR BARISTA LM8018/90 Milk Black

Dit product is niet meer beschikbaar!

Accessoires voor het product PHILIPS L´OR BARISTA LM8018/90 Milk Black

Dit zeggen onze specialisten over de PHILIPS L´OR BARISTA LM8018/90 Milk Black

PHILIPS L´OR Barista LM8018/90

Een ristretto, espresso, lungo of liever een latte macchiato? Met de padmachine L'OR Barista LM8018/90 van Philips zet je in één handomdraai je favoriete kop koffie.

Koffie voor elke gelegenheid

Er op maandagochtend meteen invliegen met een espresso shot van 25 ml en ’s weekends genieten van een grote kop van 220 ml om rustig te ontwaken? Je bepaalt het allemaal zelf met deze capsulemachine.

Exclusieve L'OR Barista-capsules

Zet twee kopjes espresso tegelijk of een dubbele espresso in één kopje dankzij de exclusieve L'OR Barista-capsules voor dubbele shots.

Echte espressokwaliteit

De druk van 19 bar van de L'OR Barista LM8018/90 zorgt voor de echte smaak van espresso.

Onze blogger Luca heeft dit toestel voor jou getest. Lees zijn verslag!

Technische specificaties over de PHILIPS L´OR BARISTA LM8018/90 Milk Black

Algemeen

Koffietype L'OR Barista / Espresso
Druk 19 bar
Verwarmingselement Niet meegedeeld
Aantal kopjes 2
Vermogen 1450 W
Bijzonderheden Met melkopschuimer, L'OR Barista is ook compatibel met Nespresso Original capsules, 7 koffielengtes : Ristretto (25 ml), Dubbele ristretto (2x 25 of 50 ml), Espresso (40 ml), Dubbele espresso (2x 40 of 80 ml), Lungo (110 ml), Dubbele lungo (2x 110 of 220 ml), Grote filterkoffie (220 ml)

Functies

Cappuccino & Latte maken Manueel, met verse melk
Automatische stop Ja
Automatische waakstand Neen

Comfort en veiligheid

Inhoud waterreservoir 1000 ml
Indicator leeg waterreservoir Ja
Regelbare koffiesterkte Neen
Melkreservoir Ja, verwijderbaar
Stoom- en warmwaterpijpje Neen
Ook voor koude dranken Ja
Regelbare kopjeshoogte / schenktuit Ja
Regelbare inhoud kopje Ja, manueel
Kopjesverwarming Neen
Display Neen
Herinnering ontkalken Ja
Reiniging Niet van toepassing

Verbindingen

Bediening via smartphone Neen

Inbegrepen accessoires

Kopjes bijgeleverd Neen

Fysieke eigenschappen & afmetigen

Kleur Zwart
Afmetingen (HxBxD) 34.6 x 32.2 x 46.8 cm
Gewicht 4.37 kg

Vanden Borre-code 8319359

Reviews voor het product PHILIPS L´OR BARISTA LM8018/90 Milk Black

4,7

4,7 op 5 | 15 Reviews

Design

5,0 op 5

Gebruiksgemak

5,0 op 5

Gemakkelijk te onderhouden

5,0 op 5

Performance

4,8 op 5

Prestatievermogen & doeltreffendheid

5,0 op 5

Prijs/kwaliteit verhouding

5,0 op 5

Design

Gebruiksgemak

Gemakkelijk te onderhouden

Prestatievermogen & doeltreffendheid

Prijs/kwaliteit verhouding

Lekkere koffie
5,0
Bayram Vrouw, 35-49 jaar, Gevorderde gebruiker 28/09/20
Lekkere koffie in een mum van tijd gemakkelijk in gebruik veel variatie in smaken en sterktes melkopschuimer op en top voel me net in koffieshops
Voordelen
snel en praktisch, variatie in smaken
Nadelen
niks
Lekkere koffie en cappuccino thuis maken
4,0
Kava1 14/09/19
Ik drink supergraag heerlijke cappuccino's en vanaf nu kan dat eindelijk ook thuis met deze fantastische L'OR Barista. De melkopschuimer verwarmt de melk en schuimt het op, zodat je het erna alleen nog maar in je kopje hoeft te gieten. De lekbak verstel je gemakkelijk, zodat je ook een hoog cappuccino glas onder de machine zet. Je kan kiezen voor een ristretto, espresso of lungo. De slimme koffiemachine herkent wanneer jij de XXL koffiecup erin doet en gebruikt zo precies genoeg water één of twee tassen.
Voordelen
zelf melk opschuimen zowel warm als koud, grote en kleine tassen mogelijk, 2 tassen tegelijk bij bezoekers
Nadelen
in de cups blijft veel water zitten dus lekkage, opvangbak voor cups is snel vol
Lekkere koffie, simpel, mooi design
5,0
Dennis1987 08/09/19
Wat een top machine. Zou geen ander meer willen. Allereerst vind ik het design geweldig. Past in elke keuken en is hoogwaardig afgewerkt. Dat merk je al bij het uitpakken. Koffiezetten doe je ook in een fluitje van een cent. Lekker snel en makkelijk. En dan heb ik het niet alleen over een gewone koffie. Een echte cappuccino is no time klaar met de melkopschuimer. Melk erin, simpele druk op de knop en klaar. Hij schuimt zowel de melk koud als warme op. En wat een lekkere koffie. Hou van een sterke koffie en daar voldoet de Lo'r barista selection zeker in. Kan wel zeggen dat dit de beste capsule machine is die ik al gehad heb. Het waterreservoir is makkelijk afneembaar, het apparaat kan gewoon blijven staan en hebben best een lage aanrecht. Onderhoud van de machine is ook simpel. Onderdelen klikken makkelijk los en zijn vaatwas bestendig. Dit vind ook zeker een belangrijk aspect bij de aankoop van een koffiemachine. Nog een enorm pluspunt is de veelzijdigheid van capsules. Keuze genoeg. Het enige minpuntje dat ik kan aanhalen is het mechanisme dat het cupje in het bakje laat vallen. Deze moet je wat harder naar boven trekken anders blijft het hangen.
Voordelen
lekkere koffie, makkelijk in onderhoud, mooi design, melkopschuimer
Nadelen
klepje voelt kwetsbaar bij het omhoogtrekken
onmisbaar top appartaat
5,0
Dennis87 08/09/19
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Wat een top machine. Zou geen ander meer willen. Allereerst vind ik het design geweldig. Past in elke keuken en is hoogwaardig afgewerkt. Dat merk je al bij het uitpakken. Koffiezetten doe je ook in een fluitje van een cent. Lekker snel en makkelijk. En dan heb ik het niet alleen over een gewone koffie. Een echte cappuccino is no time klaar met de melkopschuimer. Melk erin, simpele druk op de knop en klaar. Hij schuimt zowel de melk koud als warme op. En wat een lekkere koffie. Heb nog nooit een capsule machine gehad die zo'n intense smaakt geeft. Persoonlijk hou ik van een sterke koffie en daar voldoet de Lo'r Barista selection zeker in. Het waterreservoir is makkelijk afneembaar, het apparaat kan gewoon blijven staan en hebben best een lage aanrecht. Onderhoud van de machine is ook simpel. Onderdelen klikken makkelijk los en zijn vaatwasser bestendig. Dit vind ook zeker een belangrijk aspect bij de aankoop van een koffiemachine. Nog een enorm pluspunt is de veelzijdigheid van capsules. Keuze genoeg. Het enige minpuntje dat ik kan aanhalen is het mechanisme dat het cupje in het bakje laat vallen. Deze moet je wat harder naar boven trekken anders blijft het hangen.
Prachtig designtoestel voor heerlijke koffies
5,0
Icket01 08/09/19
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Dit prachtige designtoestel wordt geleverd met een snelle-start handleiding waardoor je vlug met het systeem bekend bent. De koffie wordt gezet met een constante druk van 19 bar wat resulteert in een volle, romige kop koffie. Extra handig aan dit toestel is de keuzemogelijkheid om enkele of dubbele capsules te gebruiken waardoor je snel 2 koppen kan zetten of een heerlijk grote kop voor 1 persoon. De bijgeleverde melkschuimer doet wat het belooft maar moet wel na elk gebruik meteen gereinigd worden, dat vind ik soms teveel gedoe. Het waterreservoir is bovendien behoorlijk groot waardoor je niet vaak moet bijvullen en ook in het opvangbakje voor de capsules kunnen veel capsules worden opgevangen. Het toestel heeft mij alvast kunnen overtuigen.