De BOSE QUIETCOMFORT QC20 ANDROID BLACK is niet meer beschikbaar!

ALTERNATIEF

Bekijk alle koptelefoons
Bekijk alle koptelefoons

Ontdek al onze koptelefoons en kies je hoofdtelefoon uit 140 toestellen.

ALTERNATIEF

Hulp nodig? Vraag advies aan onze specialisten
Hulp nodig? Vraag advies aan onze specialisten

Vul je gegevens in en onze experten bellen je op om je te helpen de juiste keuze te maken.

BOSE QUIETCOMFORT QC20 ANDROID BLACK

BOSE QUIETCOMFORT QC20 ANDROID BLACK

Dit product is niet meer beschikbaar!

Dit zeggen onze specialisten over de BOSE QUIETCOMFORT QC20 ANDROID BLACK

Ga helemaal op in uw muziek

  • Sluit de wereld rondom u buiten en geniet puur van uw muziek met de Bose QuietComfort 20-oortjes. Schakel de ruisonderdrukking in om storende omgevingsgeluiden te verminderen en concentreer u enkel nog op uw muziek.
  • Uitstekende geluidskwaliteit: geniet van levensecht digitaal geluid dat helder uitsteekt boven de geluiden om u heen.
  • Stem af op uw omgeving: steekt u een drukke straat over? Kies voor de Aware-modus en hoor meteen wat er rondom u gebeurt. Ondertussen speelt de muziek door.
  • TriPort-technologie: geniet van een evenwichtige sound boordevol details met de Bose QC20-oortjes.
  • Groot comfort: de StayHear+-oordopjes van de Bose QuietComfort-oortes hebben een zachte en stabiele pasvorm.
  • Ontdek ook de witte versie en de Bose QC20-oortjes voor Apple-smartphones.

Technische specificaties over de BOSE QUIETCOMFORT QC20 ANDROID BLACK

Algemeen

Type In-ear oordopjes
Gebruik Reizen
Stof- en waterbestendig Neen

Verbindingen

Verbinding Mini-jack 3.5 mm

Functies

Active Noise Cancelling Ja
Ingebouwde microfoon Ja

Extra kenmerken

Verwisselbare kabel Neen
Bedieningsknoppen Ja, geoptimatiseerd voor Android

Fysieke eigenschappen & afmetigen

Kleur Zwart
Kabellengte 1.32 m

Vanden Borre-code 8697140

Reviews voor het product BOSE QUIETCOMFORT QC20 ANDROID BLACK

4,3

4,3 op 5 | 11 Reviews

Comfort

4,8 op 5

Update: 5 jaar gebruik
5,0
walter 13/09/19
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Zo mijn laatste reveiw was al weer ruim 3 jaar geleden. Qua tevredenheid is niks veranderd. Ondertussen heb ik ruim een jaar geleden een On ear variant gekocht, na lang twijfelen toch voor de concurrent gegaan en niet de QuietComfort 35 headphones II. Een mooi apparaat welke ik zelden gebruik. Ik pak toch meer de QuietComfort 20. De rede hiervan is dat ik op een of andere manier de noise cancelling directer ervaar. De andere rede is het voormaat, in je tas neemt het veel minder ruimte in. Tja het blijft wel een apparaat wat met een draadje verbonden blijft. Ik blijf verbaast over de accuduur. Is wel wat minder als eerst maar de vele laat cycli, zorgen er nu voor dat je ongeveer 10 uur kan luisteren. Is het dan allemaal positief. Nee bij de concurrent is er bij stilte geen ruis waarneembaar, hier blijft die toch op de achtergrond. Zoals gemeld in mijn eerdere review . Dan ook een puntje bij kwaliteit. Laatst is de softtouch laag los een het laten. De zacht kunststofdeel is er aan een zijde al helemaal vanaf. Een de kant van de LEDjes nog niet, dit zal niet al te fraai worden. Toch krijgt de QuietComfort 20 nog steeds de volle 5 sterren, het product blijft goed of boven verwachting presteren. Op vormgeving zijn er na 5 jaar mooiere apparaten op de markt gekomen.
Zeer fijne in-ear toestel
4,0
Ployd 28/04/17
Omdat ik razend enthousiast ben over mijn QC-25 die me zoveel plezier en rust gaf bij een grote reis door Thailand heb ik deze week ook de in-ear versie QC-20 gekocht. De QC-25 lijkt niet sterk maar is het wel want heeft moeiteloos maanden ruig gebruik overleefd. Ik heb gehoorproblemen en tinnitus gekregen door het spelen in bands en ben daardoor drie jaar gestopt met muziek maken. Onlangs voorzichtig weer begonnen met spelen met qc-s op en deze dempten zonder vervorming zelfs deze hardrock band. Fantastisch, want over dit gebruik las ik nergens. De QC-20 doet het ook goed, dempt zelfs beter maar de draadjes zijn wel ietsje meer aanrakingsgevoelig voor geluid. En de aware knop doet het vanaf aanschaf al niet. Daar ben ik niet de enige mee zo lees ik op het internet. Helaas ben ik de bon kwijt en daardoor geen aanspraak gemaakt op garantie maar desondanks adviseer iedereen deze aanschaf. Top!
gebruik dagelijks voor motorrijden
5,0
dtran8212 16/11/16
Ik rij dagelijks met de motor naar werk, en gebruikt deze (al 2 jaar) om mijn oren te beschermen. Zelf met open uitlaten heb ik geen problemen ondervonden. Wat ik wel mis is een oog over de oren heen zodat het nog vaster inzit.
Super tevreden!!
5,0
walter 05/07/16
Ik heb de QuietComfort 20 nu ruim een jaar in mijn bezit en eigenlijk zo tevreden dat ik nogmaals een review schrijf. Dagelijks zit ik 2x 2uur in de trein en vind hiervoor werkelijk perfect. Vorige week zag ik een klas met 20 tieners een coupe ingaan en ben der gewoon bij gaan zitten. ze zaten met de alleen een paar meter van me vandaan en ik hoorde er niks van! geeft wel toe dat ik toen muziek heb, dan hoor je werkelijk echt niks. In de trein mediteer ik met gesproken bestanden. daar zitten vaak rust periodes in en dan is daar ook mijn enigste kritische noot, bij geen geluid is een ruis hoorbaar. door mijn autisme ben ik hier sensitiever voor, echter is het niet zo hinderlijk dat ik er geen 5 sterren voor geef. In mijn vorige review was ik nog kritisch over zwarte strepen, het wit nu helemaal niet wit meer. achteraf zou ik zeggen dat ik daar zelf meer had over moeten nadenken. Ook over de accu niks dan lof, deze gaat nog steeds veel langen mee als beloofd. In mijn geval dagen extra. tot slot vind het de inverstering nog steeds meer dan waard en geeft ik de QuietComfort 20 nu de volle 5 sterren.
Super goede noise cancellation!
4,0
Jeffrey 22/04/16
Ik heb de oordoppen een paar dagen in gebruik, en ben erg tevreden over de noise cancellation, je hoort namelijk vrijwel niets meer van je omgeving. Ik vind echter dat de volume van de oordoppen misschien wel iets harder had gemogen.