De BRAUN SERIES 7 7865CC WET&DRY CLEAN&CHARGE SYSTEEM is niet meer beschikbaar!

ALTERNATIEF

Bekijk alle scheermachines
Bekijk alle scheermachines

Ontdek al onze scheermachines en kies je scheerapparaat voor heren uit 46 toestellen.

ALTERNATIEF

Hulp nodig? Vraag advies aan onze specialisten
Hulp nodig? Vraag advies aan onze specialisten

Vul je gegevens in en onze experten bellen je op om je te helpen de juiste keuze te maken.

BRAUN SERIES 7 7865CC WET&DRY CLEAN&CHARGE SYSTEEM

BRAUN SERIES 7 7865CC WET&DRY CLEAN&CHARGE SYSTEEM

Dit product is niet meer beschikbaar!

Dit zeggen onze specialisten over de BRAUN SERIES 7 7865CC WET&DRY CLEAN&CHARGE SYSTEEM

Braun Series 7 7865CC WD

Een batterij die je in 1 uur oplaadt, een autonomie van 50 minuten, Smart Sonic Technologie en waterbestendig om je te scheren onder de douche: het Braun Series 7 7865CC WD-scheerapparaat combineert alle functies die je nodig hebt.

Smart Sonic Technologie

De Smart Sonic Technologie van de Braun Series 7 7865CC WD zorgt voor een perfecte scheerbeurt en een verzorgde baard. Deze technologie controleert 160 keer per minuut de dichtheid van je baard en past zich aan waar extra kracht nodig is.

Bruikbaar onder de douche

Bespaar tijd en gebruik je Braun Series 7 7865CC WD gerust onder de douche. Dit apparaat is namelijk waterbestendig, wat zeer handig is.

Precieze contouren

Dankzij het contourvolgend systeem kan je met de Braun Series 7 7865CC WD gemakkelijk je gezichtslijnen en contouren volgen voor een nauwkeurige scheerbeurt.

Zelfreinigende houder

De houder van de Braun Series 7 7865CC WD is zelfreinigend, wat voor een maximale hygiëne zorgt.

Technische specificaties over de BRAUN SERIES 7 7865CC WET&DRY CLEAN&CHARGE SYSTEEM

Algemeen

Scheersysteem Scheergrill
Trimmer voor baard Precisietrimmer ingebouwd
Trimmer voor neus en oor Neen
Voeding Herlaadbare batterij
Technologie Smart Sonic
Scheerkop voor lichaam Neen
Bijzonderheden 100% Waterproof

Comfort en veiligheid

Wet & Dry Ja, onder de douche en met gel/schuim
Contourvolgend systeem In 8 richtingen
Geschikt voor gevoelige huid Ja
Max. batterij-autonomie 50 min.
Snelladen functionaliteit Ja
Oplaadtijd 1 u.
Oplaadindicatie Lcd-scherm
Reiniging Zelfreinigend in de houder

Fysieke eigenschappen & afmetigen

Gewicht kg
Afmetingen (HxBxD) 22.2 x 15.5 x 5.7 cm

Vanden Borre-code 8611440

Reviews voor het product BRAUN SERIES 7 7865CC WET&DRY CLEAN&CHARGE SYSTEEM

4,7

4,7 op 5 | 24 Reviews

Autonomie

4,6 op 5

Gemakkelijk te onderhouden

4,8 op 5

Nauwkeurigheid van het scheren

4,7 op 5

Prestatie

4,8 op 5

Prijs/kwaliteit verhouding

4,4 op 5

Autonomie

Gemakkelijk te onderhouden

Nauwkeurigheid van het scheren

Prestatie

Prijs/kwaliteit verhouding

review Braun 7865cc
4,0
Senske Man, 18-24 jaar, Nieuwe gebruiker 01/02/18
Volgend product heb ik gratis gekregen om te mogen testen. In de verpakking zit het scheerapparaat met clean & charge station inclusief reinigingscartridge en borsteltje plus handig opbergzakje om machine mee te nemen. Tot voor het gebruik van de Braun series 7 gebruikte ik een klassiek scheermesje om mijn baard te scheren. De reden hiervoor is dat ik vroeger een slechte ervaring heb gehad met een scheermachine. Maar aangezien het scheren met scheermesje wel wat tijd in beslag neemt, heb ik besloten het een tweede kans te geven toen ik eentje gratis mocht testen. De Braun series 7 is een mooi machientje dat perfect in de hand ligt waardoor het vlot hanteerbaar is! Persoonlijk ben ik iemand die zijn baard gedurende een tijdje laat groeien om het vervolgens te trimmen en tot slot ineens volledig terug af te doen. De Braun series 7 geeft me perfect de mogelijkheid om deze noden in te lossen. Zo is de uitklapbare tondeuse ideaal om mijn groeiende baard op punt te houden, wat nu veel eenvoudiger is dan destijds met een scheermesje. Verder als ik mijn baard beu ben kan ik deze vlot scheren met het scheerapparaat met beweegbare kop die vlot alle contouren van het hoofd volgt. Deze zorgt ook voor een strak geschoren baard in een mum van tijd. Doordat apparaat waterdichtheid is, kan het ook perfect gebruikt worden in bad of douche. Conclusie ervaring met de Braun series 7 is zeer posities en heeft voor mij het klassieke scheermesje van zijn troon gestoten. Kortom aanrader voor iedereen die opzoek is naar kwaliteitsvol scheerapparaat voor goede prijs!

Autonomie

Gemakkelijk te onderhouden

Nauwkeurigheid van het scheren

Prestatie

Prijs/kwaliteit verhouding

Braun 7865cc
5,0
Gert-Jan 25/01/18
De Braun 7865cc heb ik gratis ontvangen om deze te reviewen en te testen. Mijn ervaringen met dit scheerapparaat zijn goed te noemen! Door zijn zachte behandeling is het scheerapparaat geschikt voor elk type huid en baard. Hij scheert gelijkmatig en slaat geen enkel plekje over. Een klein minpuntje is de trimmer. Deze staat op een minder fijne hoek waardoor het soms lastig is om door een dikkere baard te scheren.
Voordelen
uitstekende kwaliteit
Nadelen
trimmer

Gemakkelijk te onderhouden

Nauwkeurigheid van het scheren

Prestatie

Prijs/kwaliteit verhouding

Uitstekende prijskwaliteitsverhouding!
5,0
Yves Maes Man, 35-49 jaar, Gevorderde gebruiker 12/01/18
Sinds een maand gebruik ik de Braun 7865cc. Ik verkreeg het toestel kosteloos om uit te testen. Vooreerst stond ik sceptisch ten opzichte van dit type van scheerapparaat. Ik maakte immers jaren gebruik van een roterend scheerapparaat. De eerste malen voelt het scheren dan ook ietwat anders aan. Je raakt echter snel gewoon aan het gevoel. Het toestel ligt best stevig in de hand. In een mum van tijd slaagt het toestel er in om glad te scheren. Je hoeft maar eenmaal over het te scheren stuk huid heen te glijden. Dit toestel werkt dan ook snel en efficiënt. Bovendien is het gladde scheergevoel van lange duur. Ondanks mijn zware baardgroei hoef me maar eens per etmaal te scheren. Zelfs als ik een stevige stoppelbaard heb, bijvoorbeeld na een scheerloos weekend, slaag ik er moeiteloos in om de baardgroei in een handomdraai te verwijderen. Droog én nat. Het toestel leest je huid en past zich als het ware aan. Je kan de scheerfunctie ook personaliseren met behulp van één van de vijf standen, afhankelijk van je wensen van het moment. Ook het trimmen is kinderspel. Met zijn flexibele kop bereik je de moeilijkste en meest fijngevoelige plekken. Het reinigingsstation is een leuk extraatje. Het is ietwat log maar biedt een enorme meerwaarde. Het station waakt over de een perfecte hygiëne en geeft duidelijke info. Het fungeert tevens als oplaadstation, eentje waar het scheerapparaat perfect zijn thuis vindt. Last but not least verdient ook de reishoes een vermelding. Altijd handig als bescherming als je het scheertoestel wil meenemen!
Voordelen
volgt de contouren van je huid, ligt goed in de hand, krachtig, past zich aan, laadstation, reisetui, nat en droog scheren

Autonomie

Gemakkelijk te onderhouden

Nauwkeurigheid van het scheren

Prestatie

Prijs/kwaliteit verhouding

Geweldig?
5,0
Bart O Man, 25-34 jaar, Gevorderde gebruiker 11/01/18
Ik kreeg de Braun series 7 gratis bij mij thuis geleverd om hem te testen! Wat een scheerapparaat! Ook al heb ik een harde baard, scheerde de Braun alles vlotjes af. Door zijn kop die meedraait met de vormen van je gezicht gaan zelfs de haren op de moeilijkere plekken probleemloos weg. Het is ook heel gemakkelijk te reinigen. Bij droog kan je de kop er afhalen en de haartjes er zo uithalen en bij nat is het reinigingsstation een grote hulp! Ik ben zeer blij met dit toestel en het is zeker een aanrader!
Voordelen
snel opladen, goede baterij

Autonomie

Gemakkelijk te onderhouden

Nauwkeurigheid van het scheren

Prestatie

Prijs/kwaliteit verhouding

scheermachine met kwaliteiten
5,0
Martin Man, 50-64 jaar, Nieuwe gebruiker 08/01/18
Scheert zeer vlot & goed Met het reinigingsstation is reinigen kinderspel en blijft je scheerapparaat als nieuw en iedere keer fris Ik reinig mijn machine om de 2 dagen dit geef zeker geen problemen naar de machine toe , wel zou ik nooit aanraden om langer dan 2 dagen te wachten om je scheerapparaat te reinigen omdat je de scheerbladen te zwaar zou kunnen belasten
Voordelen
scheerresultaat, reinigen scheerapparaat, snelheid scheren
Nadelen
niet de goedkoopste doch is zijn geld waard